Blomsterkonst...

Välkommen att botanisera bland

många bilder från blommande

utställningar, installationer och

evenemang som formgivits av

Gunnar Kaj.

Här finns också information om

kurser och föredrag och om

Gunnar Kajs böcker och artiklar.


+46 (0)733 77 88 07


Gunnar Kaj
Tegnérlunden 9

SE 111 61 Stockholm

Boka föredrag med vackra bilder från fester och utställningar!

 

Inspirationsföredrag om blommor på Nobel-
banketter och i slottsalonger.  


Gunnar Kaj berättar om sitt arbete som blomsterdekoratör och om färg, form och komposition. Många vackra bilder på blommande arrangemang från utställningar och fester ger inspiration och kunskap om hur man själv kan använda blommor.

Hur gör man en Nobelfest? Med fjorton års erfarenhet kåserar Gunnar Kaj om förberedelser och samarbeten med andra kreatörer för ”Festernas Fest”. Hur går det till att hantera tusentals blommor så att de inte vissnar i förtid? Hur bevarar man känsligheten i fingertopparna samtidigt som man pekar med hela handen? Om blomsterutställningar i stora slottssalar och om scendekorationer uppåt väggarna. På ett inspirerande och roligt sätt presenterar Gunnar Kaj sina tankar om färg och form och om den kreativa processen. Var finns idéerna och inspirationen  att hämta?

Flera varianter av föredrag finns, även specialutformade föredrag efter lyssnarnas behov. Gunnar Kaj föreläser hos många konstföreningar och trädgårdsföreningar, på muséer och för personalgrupper. Kontakta gunnar@kaj.se
foto Yanan Li